Klubbstevne Dressur Mars 2018

Jaqueline og Gløgg red to fine program. Foto: Celina Vartdal

Lørdag 17.3.2018 var det klubbstevne i dressur i ridehallen på Emblem. Med 26 ekvipasjer på startlistene og en god mengde tilskuere var alt klart for start. Vi kan begynne med å takke dommeren Ida Elin Sunde, og alle klubbens medlemmer som har stilt opp på dugnad før, under og etter stevnet.

Vinner av klasse LC:1 Lise og Flo Jo. Foto: Celina Vartdal

LC:1

Dagens første klasse hadde 10 startende, det ble vist flere gode og stabile program. Seieren i klassen gikk til Lise og Flo Jo, med 60,434%. Flo Jo er hele 24 år gammel, men fortsatt like sprek. Andreplassen gikk til Malin og islandshesten Embla, med 59,500%. Tredjeplassen gikk til Evelyn og Fjordhesten Maksimus med 58,261%. De resterende startende var heller ikke langt under.

 

LB:1

Vinner av LB:1 ble Helene og Zalvadore Magique, Foto: Celina Vartdal

Dagens største klasse hadde 13 påmeldte ekvipasjer, mange av dem debutanter. Her ble det veldig tett i toppen, og veldig få poeng skilte de startende. Vinneren av klassen ble Helene Og Pintoen Zalvadore Magique, med 60,741%. Andreplassen gikk til Iselin og Connemara ponnien Ammera´s Justice, de fikk 59,260%. Tredjeplassen gikk til Helene og Ekado, med 59,130%.

 

 

LA:1

Vinner av LA:1 ble Maria og Terenzo.
Foto: Celina Vartdal

Dagens siste klasse hadde 3 startende. Seieren i klassen gikk til Maria og seks år gamle Terenzo, de fikk hele 68,965% i sin LA debut.

Vi gratulerer alle startende ekvipasjer med flotte resultater, og et vel gjennomført klubbstevne! Vi håper det var en fin gjennomkjøring til den kommende utendørssesongen.