Resultater 2017

Premieutdeling Distriktsstevne Dressur oktober 2017. Foto: Reidun Monsholm

Året 2017 var et flott år for NordVest hestesportklubb. Mange av våre medlemmer kom seg ut til start, og dette medbrakte flotte resultater. Klubben arrangerte også to fine distriktsstevner i Dressur, der klubbens medlemmer fikk gode prosenter.

Sprang
I løpet av året har flere av klubbens ekvipasjer deltatt på distriktstevner i sprang. Det ble flere fine plasseringer under Regions mesterskapet i Fræna i august. På landsstevne i Ålesund i September ble det både første og andreplass i søndagens 110.

Dressur
På våre egne distriktsstevner tok klubbens ekvipasjer hele 14 plasseringer. På kretsmesterskapet i Fræna i september, tok seniorlaget gull. Ponnilaget ble en god nummer to med fine prosenter. I løpet av året ble det  arrangert 15 dressurstevner i distriktet, Nordvest hadde deltagende ekvipasjer på 13 av disse.

Kjøring

Det ble arrangert Norgesmesterskap i kjøring i august, her hadde klubben hele 3 ekvipasjer med. Det ble flotte resultater med første, tredje og femte plass sammenlagt i LB DMP. Vi hadde også en ekvipasje med i Fjordhest NM, med fine resultater i LB DMP. Klubbens egen Eivind Davik var også med til nordisk mesterskap, der han sammen med det norske landslaget tok laggull i DMP.

La oss satse på at 2018 blir et like bra konkurranse år for alle medlemmer i Nordvest!